Gossip
Het uur van de waarheid!

En toen stond ik ineens in de spotlight! Wat hebben de kersverse Newly Weds over mij te melden ;)?

Daan & Jolijn

Op 28 april zijn wij getrouwd en Amy Cooks was onze fotograaf die dag. Wat een goede keuze bleek dat te zijn! De foto’s zijn prachtig geworden, echt allemaal. En het zijn nét even andere foto’s dan die van een klassiek geschoolde bruidsfotograaf - precies wat bij ons past. Niet teveel geposeerd, maar de ontroerende, onverwachte en grappig spontane momenten zijn door haar vastgelegd. De wijze waarop Amy werkt is bewonderenswaardig; ze is er wel, maar ze is er niet! Alles is vastgelegd, maar we hebben nergens het gevoel gehad de hele tijd een fotograaf om ons heen gehad te hebben. En naast fantastisch fotograferen heeft Amy nog een gave; de gave om heel snel het ijs te breken. We hadden allemaal vrijwel direct een klik en voor ons is ze een beetje als familie gaan voelen die dag. Ik zou Amy Cooks aan iedereen aanbevelen.

Jolijn Buddingh’ - van Dijk 😉

Rens & Milou (Vinn & Sophie)

We zijn zó ontzettend blij met de foto’s die Amy gemaakt heeft! Het is een feestje om door alle foto’s te scrollen en binnen no time lijkt het of je weer op je eigen bruiloft bent.
Met een peuter en een baby foto’s maken is normaal een hele opgave. Maar doordat Amy daar ervaring en plezier in heeft, zijn dat juist prachtige, oprechte en misschien wel de meest waardevolle foto’s geworden. Wat we ook heel leuk vinden is dat ze onze gasten stralend heeft weten vast te leggen, waardoor je ziet dat je gasten ook echt genoten hebben. We raden iedereen aan om voor Amy te kiezen! Duizendmaal dank!

Astrid & Jeroen

7 juni 2019 was voor ons dé dag! Wij stapten in het huwelijksbootje en deden dat nou nét niet geheel standaard. Met een ceremonie in het bos waarbij ik weggegeven werd door onze hond en mijn aanstaande aan kwam galopperen op ons paard weken we iets af van de gebaande paden. En gelukkig vonden we in Amy dé fotografe die hier absoluut de lol van inzag en de (voor)pret met ons deelde! Ze had totaal geen moeite met alle onverwachte wendingen die deze dag met zich meebracht en maakte prachtige foto's van ons en de hele beestenboel. Dat begon 's ochtends vroeg al toen ze bij ons thuis foto's maakte van o.a. het opzadelen, mijn haar en make-up, het aantrekken van de jurk en het pak en alles daaromheen! Bijkomend voordeel is dat we nu ook prachtige foto's hebben van ons huis en mooie detailfoto's van de inrichting daarvan, heel fijn! De aanwezigheid van Amy bij ons thuis voelde heel vertrouwd. Ook al hadden we we haar daarvoor nog maar 1 keer gezien tijdens het kennismakingsgesprek, Amy wist prima haar plek en haar weg te vinden. En dat gold eigenlijk voor de gehele dag. Amy wist alle belangrijke momenten mooi vast te leggen, zonder zelf in het oog te springen, knap! Toen de ringen kwijt bleken (van de halsband van de hond afgegleden, oeps!) zocht Amy fanatiek mee, superlief! Wat we ook prettig vonden is dat Amy ons van te voren al vroeg aan te geven wie van de gasten een prominente rol in ons leven hadden zodat ze bij het maken van de foto's hier wat meer focus op kon leggen. Ze dacht echt met ons mee en hield zelfs het weer voor ons in de gaten waardoor we net op tijd voor een bui dé fotoshoot met haar deden. Zowel Amy als wijzelf zijn niet de grootste fans van geposeerde foto's maar als je trouwt ontkom je er bijna niet aan. En wat zijn we achteraf blij dat we toch even met Amy het bos ingegaan zijn voor die 'shoot'! Het ging allemaal zo ontspannen en we hebben zo veel pret gehad met z'n 3en tijdens het maken ervan. Het spontane straalt écht van het resultaat af. Al met al zijn we superblij dat we onze keuze op Amy hebben laten vallen en kunnen we haar alleen maar van harte aanraden!

Anne & Kirsten

Op de mooiste van ons leven was Amy onze fotografe. Vanaf het moment dat ze de deur binnenkomt is Amy een vrolijke noot op je dag! In een paar woorden omschreven is Amy professioneel, (uitermate) enthousiast, creatief, rustig en gedreven. Voor ons was het kiezen van Amy als fotografe één van de beste keuzes die wij hebben gemaakt in de voorbereiding op onze bruiloft. De herinnering die Amy Cooks Photography ons heeft gegeven met haar foto’s is ons meest dierbare bezit en de foto’s zijn werkelijk prachtig!! Liefs Anne en Kirsten

Menno & Shanna

Wij zijn onwijs blij dat Amy onze bruiloft heeft gefotografeerd. Voor ons was de dag helemaal perfect en Amy heeft dat zo ook vast gelegd. Familie, vrienden, mooie momenten en prachtige emoties. Het staat er allemaal op. Naast de standaard portretfoto’s is Amy ook onwijs goed om de verborgen pareltjes vast te leggen. We hebben onwijs leuke, spontane foto’s mogen ontvangen van ons nichtje, zussen, ouders, vrienden en opa en oma’s. Vooral dat is erg speciaal! Deze prachtige foto’s vatten heel goed onze perfecte dag samen. En dat hebben we allemaal te danken aan Amy! Bedankt!

Jaimy & Lucinda

Amy is een droom die uitkomt. Heel fijn in de omgang en heel erg gezellig. De foto's zijn prachtig geworden en we zijn verliefd op het resultaat. Zeker een schot in de roos met Amy!!

Roland & Janneke

Wij hebben een prachtige bruiloft gehad en dankzij Amy kunnen wij hier nog lang van nagenieten met prachtige foto's! Amy is een vrolijke kundige fotograaf die alle momenten heel mooi heeft vast gelegd en die de zowel ons als de gasten een fijn gevoel heeft gegeven die dag.

Michelle & Kevin

Geweldige ervaring met Amy! Zij wist onze dag perfect vast te leggen. Zij was bij alle belangrijke momenten, vaak zelfs zonder dat we het doorhadden. Enorm blij met het resultaat.

M & N

Amy is een geweldige fotograaf. Vrolijk, energiek en weet heel goed met je mee te denken. Tijdens de bruiloft zelf heeft ze ons ook constant geholpen met snelle vragen/kleine problem.

De foto's die we hebben zijn geweldig en we zijn dan ook erg blij dat we voor Amy zijn gegaan!

Remco & Anne

Inmiddels is het vandaag precies 2 jaar geleden dat Amy onze dag heeft vastgelegd en wij kunnen niets anders zeggen dan: WAUW!
Amy is onwijs attent, vriendelijk en flexibel. Haar foto’s leggen de bijzondere momenten vast en spreken emotie. Van het ophaalmoment tot het moment dat wij een prachtig cadeau mochten ontvangen, Amy weet precies wat, waar en wanneer ze iets moet fotograferen.
Ook onze gasten waren vol lof over Amy en zijn dat nog steeds!
Amy, dank je wel voor de fantastische foto’s en dat je met ons deze dag hebt willen vieren.

Liefs, Remco en Anne

Stevan & Esther

Wat een fijn mens. Professionaliteit is hoog. Fantastische foto`s en oog voor de juiste momenten. Er wordt goed naar je wensen en ideeën geluisterd, daarnaast neemt Amy veel ervaring met zich mee en dus ook top ideeën.
Total: